Fietsenstalling op maat

voor iedere locatie

Van fietsenstallingen bij scholen tot speciaal op maat gemaakte stallingen voor terreinen bij ziekenhuizen, bedrijven of kantoorpanden. Goor Metaal ontwikkelt, produceert en plaatst ijzersterke fietsenstallingen voor iedere locatie.

Goor Metaal maakt de fietsenstalling naar wens op maat. Hoe? We bespreken jouw wensen en we bekijken met een scherp oog de ruimte. Een goede fietsenstalling is namelijk niet alleen functioneel, maar houdt ook rekening met de omgeving. Goor Metaal maakt een voorstel voor een fietsenstalling op maat voor jouw terrein, waarmee je de ruimte optimaal benut én een verzorgde uitstraling creëert. Op díe fiets! 

Doordat Goor Metaal alles onder één dak heeft, beschik jij over legio mogelijkheden voor de afwerking. Niets is standaard en daardoor is alles mogelijk. Denk aan houten of geperforeerde wanden of glazen platen rond de fietsenstalling om de fietsen te beschermen tegen weer en wind. Onze VCA-gecertificeerde vakmannen produceren de fietsenrekken, plaatsen deze op jouw terrein en werken het af tot in de puntjes.

Spreekt dit je aan of wil je even sparren? Neem contact met ons op!