Al 25 jaar ijzersterk in metaalwerk

Hart voor ambachtelijk vakmanschap

Al sinds 1995 is Goor Metaal ijzersterk in al het metaalwerk voor de meest uiteenlopende klanten door heel Nederland. Van licht constructiewerk voor de bouw en fietsenstallingen bij scholen en ziekenhuizen tot stalen deuren bij de mensen thuis.

Begonnen in de schuur van zijn ouders is het bedrijf van Evert en Marian Goor door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardige staalfabrikant met een enthousiast team vakmensen en een showroom, centraal gelegen in Lunteren. Eén ding is zeker: we hebben een grote liefde voor ons vak. Wat we ook maken, altijd houden we oog voor een gedegen product van goede kwaliteit. Daarom houden we het hele proces in eigen hand. Dat maakt ons flexibel en het zorgt voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Van het begin tot het eind zijn we betrokken bij ons product. Daarin schuilt onze kracht. Stuk voor stuk zijn onze medewerkers specialisten, die uitblinken in de metaalbewerking. Ze maken het product en plaatsen het zelf. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is. Die liefde voor ons ambacht geven we graag door: Goor Metaal is een Kenteq erkend leerbedrijf en verwelkomt regelmatig stagiaires.

Bekijk onze bedrijfsvideo

 • 100% tevredenheidsgarantie

  100% tevredenheidsgarantie

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

  Goede prijs-kwaliteitverhouding

 • Centraal gelegen, dus perfect bereikbaar

  Centraal gelegen, dus perfect bereikbaar

 • Persoonlijk contact
 • Vlotte levering
 • 25 jaar ervaring in staalbewerking
 • Vakbekwame monteurs
 • Nette werkwijze

VERRAS ONS!

Metaalwerk is ambachtelijk vakmanschap. Maatwerk. Dankzij onze ervaring staan we niet snel voor een verrassing, maar we zijn altijd in voor een uitdaging! We denken graag met je mee, maar geven ook eerlijk advies. Ons doel? Om het beeld te realiseren wat jij voor ogen hebt. Dus daag ons uit en verras ons! In onze showroom krijg je alvast een voorproefje van de mogelijkheden.

Zelf op maat ontwerpen

Met onze eenvoudige configurator stel je helemaal zélf jouw deur samen. Je krijgt direct de prijs te zien en met één druk op de knop bestel je jouw exclusieve, zelfontworpen stalen binnendeur met glas.

begin met ontwerpen

Wist je dat je bij ons je eigen stalen deuren op maat kunt ontwerpen?