Stel zelf je stalen deur samen

sterk staaltje deur

Onze stalen deuren zijn echte blikvangers in ieder interieur. Deze strakke sfeerbepalers zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Ga jij voor een stoere stalen schuifdeur van formaat, voor stijlvolle stalen openslaande deuren of liever voor taatsdeuren? De ideale stalen deur voor jouw woning stel je samen bij Goor Metaal.

De stalen deur met glas geeft een boost aan je woning, is duurzaam en zorgt voor veel daglicht in de ruimte. Dankzij zijn slanke en gestroomlijnde profiel en ons maatwerk is deze robuuste binnendeur met de meest uiteenlopende woonstijlen te combineren.

Al ruim vijftien jaar maakt Goor Metaal sterke stalen deuren van hoge kwaliteit. Vakmanschap en kwaliteit: dat is waarvoor wij staan. We ontwerpen de stalen deur op maat en maken hem in onze werkplaats. Door alles in eigen hand te houden zorgen wij ervoor dat iedere stalen deur perfect op maat is voor elk interieur en volledig voldoet aan jouw wensen.

In vier stappen ontwerp je een stalen deur voor jouw woning. Zet de eerste stap naar een stalen deur op maat in onze configurator.

Ervaringsverhaal: "Wim en Wilma: Wij zijn meer, meer dan tevreden over de firma Goor Metaal te Lunteren en heel blij met de prachtige onderhoudsarme stalen kozijn.

Spreekt dit je aan of wil je even sparren? Neem contact met ons op!

Stalen taatsdeur

Dubbele stalen scharnierdeur

Cereol Stalen buitendeuren

Stalen Schuifpui

Stalen buitenpui

Ensuite-deuren

Zelf op maat ontwerpen

Met onze eenvoudige configurator stel je helemaal zélf jouw deur samen. Je krijgt direct de prijs te zien en met één druk op de knop bestel je jouw exclusieve, zelfontworpen stalen binnendeur met glas.

begin met ontwerpen

Ervaar de kwaliteit

in onze showroom